خرید و دانلود فصل دوم پایان نامه کراتین و منابع آن با فرمت docx در قالب 26 صفحه ورد
تعداد صفحات | 26 |
حجم | 61/1001 کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | docx |
در سال 1832 یک دانشمند فرانسوی به نام مایکل ایگن یک جزء ساختاری اصلی از گوشت استخراج کرد و آن را کراتین نامید جاستاس ون لایبیگ در سال 1847 تصدیق کرد که کراتین جزء اصلی گوشت حیوانات می باشد و گزارش داد که گوشت حیوانات وحشی نسبت به حیوانات اهلی که از نظر جسمانی فعالیت کمتری دارند، حاوی کراتین بیشتری می باشد(محبی و همکاران، 1391)
فهرست مطالب
2-2-1- کراتین
2-2-1-1- تاریخچه کراتین
2-2-1-2- منابع کراتین
2-2-1-3- سنتز درونی و مکانیزم کراتین
2-2-1-4- نقش کراتین در بدن
2-2-1-5 - عوارض جانبی
2-2-2- آمونیاک
2-2-2-1- متابولیسم بنیان آمین در عضله اسکلتی
2-2-2-2- پاسخهای آمونیاک هنگام ورزش
2-2-2-3- سایر حاملهای بنیان آمین
2-2-2-4- انتقال آمونیاک از عضله اسکلتی
2-2-2-5- پالایش آمونیاک پلاسمایی
2-2-2-6- آثار مرکزی و محیطی آمونیاک
2-2-2-7- متابولیسم آمونیاک و اسید آمینه در عضله اسکلتی ورزیده
2-2-3- سیستم غالب تولید انرژی در تکواندو و تأثیر کراتین بر آن
منابع