خرید و دانلود فصل دوم پایان نامه انواع چربی ها و اهمیت آنها با فرمت docx در قالب 23 صفحه ورد
تعداد صفحات | 23 |
حجم | 60/906 کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | doc |
لیپیدها شامل ترکیبات مختلف و نامتجانسی می باشند که بیشتر از نظر خواص فیزیکی بویژه حلالیت با یکدیگر مشابهت دارند. خاصیت اصلی و مشترک لیپیدها غیر محلول بودن آنها در آب و محلول بودن در حلال های غیر قطبی مانند استر، کلروفرم و بنزن است. بر مبنای یک چنین خواص مشترکی چربی-ها، روغن ها، استروئیدها، واکس ها و مشتقات آنها را می توان در گروه لیپیدها جای داد.
فهرست مطالب
مقدمه 10
2-1. لیپیدها (چربی ها( 10
2-1-1. ماهیت چربی ها 10
2-1-2. اهمیت زیست پزشکی چربی ها 10
2-2. انواع چربی ها 11
2-3. چربی های خون 14
2-4. شیلومیکرون ها 16
2-5. لیپوپروتئین با چگالی خیلی کم (VLDL) 16
2-6. لیپوپروتئین با چگالی کم (LDL) 17
2-7. LP (a) 17
2-8. لیپوپروتئین با چگالی زیاد (HDL) 17
2-9 تری گلیسریدها 18
2-10. کلسترول 18
2-11. چای سبز 21
2-12. تاثیر چای سبز بر روی دیابت نوع 2: 22
2-13. پیشینه تحقیق 22
منابع