خرید و دانلود فصل دوم پایان نامه شهر و مواد زاید شهری با فرمت docx در قالب 18 صفحه ورد
تعداد صفحات | 18 |
حجم | 30/264 کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | docx |
به قسمت فساد پذیر زباله که معمولاً از زایدات گیاهی، تهیه و طبخ و یا انبار کردن مواد غذایی بدست می آید، اطلاق می شود. کمیت پسماند های غذایی در طول سال متغیر بوده و در ماه های تابستان، که مصرف میوه و سبزی بیشتر است، به حداکثر می رسد پسمانده های غذایی مهمترین قسمت زباله است، چرا که از یک سر به دلیل تخمیر و فساد سریع، بوهای نامطبوع تولید کرده و محل مناسبی برای رشد و تکثیر مگس و سایر حشرات و جوندگان است و از سوی دیگر به دلیل قابلیت تهیه کود از آن (کمپوست) حائز اهمیت است. قابل ذکر است که میزان پسمانده های فساد پذیر در زباله های شهری ایران بین 35 تا 76 درصد گزارش شده است (مدیریت خدمات شهری، 1385 : 50)
فهرست مطالب
پیشینه تحقیق16
2-2 برنامه ریزی17
2-2-1 برنامه ریزی ناحیه ای17
2-3 شهر17
2-4 مواد زاید جامد شهری18
2-4-1 زباله شهری 18
2-5 منابع تولید مواد زاید جامد شهری19
2-5-1 منابع تولید و انواع مواد زاید جامد موجود در آن20
2-5-2 عوامل موثر در میزان تولید زباله21
2-5-3 خطرات بهداشتی مواد زاید جامد شهری22
2-5-4 عوارض تولید و دفن زباله23
2-5-5 ترکیبات مواد زاید جامد شهری 23
2-5-6 روشهای دفن مواد زاید جامد شهری24
2-6 سیر تحولات مواد زاید جامد شهری در جهان24
2-7 سیر تحولات مواد زاید جامد شهری در ایران
منابع