دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق بلوغ سازمانی که در آن به بررسی (چارچوب) ادبیات نظری و پیشینه نظری پژوهش در تحقیقات داخلی و خارجی می پردازیم.
تعداد صفحات | 34 |
حجم | 140/789 کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | docx |
دانلود ادبیات نظری و پیشینه تجربی بلوغ سازمانی که در آن به بررسی (چارچوب) مبانی نظری و پیشینه پژوهش در تحقیقات داخلی و خارجی می پردازیم.
ویلکینسون هیل و گلان بلوغ سازمانی را تابعی از مدیریت منابع انسانی ،قانون گذاری و مدیریت عملیاتی می دانند و احمد و شرودر نیز تحت تاثیر رقابت، روش های استخدام و انتخاب منابع انسانی در چارچوب مدیریت کیفیت فراگیر را در بلوغ سازمان موثر می دانند. دانشمندان دیگر نیز رفتارهای انسانی و توسعه فرهنگی سازمان را از عوامل موثر بر بلوغ سازمان می دانند.
داوب و ارجنزینگر وابستگی شدید بلوغ سازمانی را به رضایت مشتری مورد مطالعه قرار می دهند و به عبارتی شرط بلوغ سازمان را در ایجاد این احساس در مشتری که سازمان به سو ی همه نیازها و انتظارات ممکن وی حرکت خواهد کرد، می دانند. در همین حال، مونوز، ریورا و مونوا با مطالعه 52 شرکت اسپانیایی و با شاخص هایی با استفاده از منطق فازی، تمرکز برتعهد راهبردی سازمان را به ذینفعان عامل مهم می دانند و نتیجه گیری می کنند که این تمرکز، عملکرد مالی و اجتماعی بهتر سازمان را حاصل می کند. زینک دلیل اصلی بی ثمر ماندن تلاش شرکت های غربی را در استفاده از روش ژاپنی تحلیل می کند و دلیل اصلی آن را توجه صرف به کیفیت محصول و فراموش کردن عنصر فرهنگ می داند و معتقد است بلوغ سازمانی مبتنی بر رضایت ذینفعان و از طریق توجه همزمان به کیفیت و فرهنگ سازمانی حاصل میشود.
فهرست مطالب
۲-۱0 - بلوغ سازمانی 41
۲-۱1 -مفهوم بلوغ 42
۲-۱2 -دیدگاه چرخه حیات 43
2-۱3 - رویکردهای سنجش بلوغ 45
2-۱4 -رویکردهای بلوغ سازمان از دیدگاه پژوهشگران مختلف 46
2- ۱4-۱ -رویکرد فرآیندگرا 46
۲-۱4-۲- نگرش نظام مند 46
2-۱4-۳ -منابع انسانی 47
2-۱4-۴ -مسئولیت های اجتماعی سازمان 47
2-۱4-۵ - رضایت ذینفعان 47
2-۱4-۶ - قابلیت های رهبری و مدیریتی 48
2-۱4-۷ -راهبردهای مناسب مشارکتی 48
2-۱4-۸ - استفاده از سامانه های مدیریتی 48
2-۱4-۹ -یادگیری، بهبود و ارزش آفرینی 48
2-۱4-۱۰ - مدیریت کیفیت محصول 48
2-۱4-۱۱- نتایج عملکرد پایدار 49
2-۱5 -مدل بلوغ قابلیتهای منابع انسانی 49
پیشینه تحقیق
تحقیقات انجام شده خارجی
تحقیقات انجام شده داخلی
منابع و مآخذ
منابع فارسی
منابع انگلیسی