دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق اعتماد به نفس جنسی عنوان که در آن به بررسی (چارچوب) ادبیات نظری و پیشینه نظری پژوهش در تحقیقات داخلی و خارجی می پردازیم.
تعداد صفحات | 30 |
حجم | 59/75 کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | docx |
پاسخ جنسی، یک تجربه روانی فیزیولوژیک واقعی است. انگیختگی هم با محرک های روانشناختی ایجاد می شود و هم با محرک های جسمی. میزان تنش هم از لحاظ فیزیولوژیک تجربه می شود و هم از لحاظ هیجانی و با ارگاسم به طور طبیعی، ادراک ذهنی اوج واکنش جسمی و تخلیه وجود دارد. رشد روانی- جنسی، نگرش های روانشناختی نسبت به تمایلات جنسی و نگرش به شریک جنسی مستقیماً با فیزیولوژی پاسخ جنسی انسان ارتباط دارند و بر آن تاثیر می گذارند (اوحدی، 1384).
مشهورترین مطالعات مربوط به تغییرات فیزیولوژیکی در فعالیت جنسی، توسط ویلیام مستزر و ویرجینا جانسون انجام شده است. براساس یافته های این دو پژوهشگر، پاسخ جنسی در انسان دارای چهار مرحله است که عبارتند از: مرحله 1) میل جنسی مرحله2) برانگیختگی مرحله 3) ارگاسم مرحله 4) فرونشینی (نیکخو و آوادیس یانس، 1380).
مرحله 1) میل جنسی: این مرحله از مراحلی که صرفاً از طریق فیزیولوژی شناخته می شود. متمایز است و گنجاندن آن در این طبقه بندی، نشان دهنده توجه روانپزشکان به انگیزش ها ، سائق ها و شخصیت است. این مرحله با تخیلات جنسی و میل به برقراری جنسی مشخص است (کاپلان،1994، ترجمه پورافکاری، 1382).
فهرست مطالب
چکیده:
تعریف نظری اعتماد به نفس جنسی
تعاریف عملیاتی اعتماد به نفس جنسی
فصل دوم: پیشینه و ادبیات پژوهش
مقدمه
اعتماد به نفس جنسی جنسی
الگویی که نقش رویدادهای شناختی را در تعیین نابهنجاری روانی- جنسی نشان می دهد
واکنش ها و پاسخ های جنسی انسان
مرور تحقیقات و مطالعات انجام شده
تحقیقات انجام گرفته در خارج از کشور
تحقیقات انجام گرفته در داخل از کشور
بحث ونتیجه گیری از تحقیقات انجام گرفته
منابع و مآخذ
منابع فارسی
منابع انگلیسی