نمونه پیشینه تحقیق

پیشینه تحقیق, فصل دوم پایان نامه, نمونه پیشینه پژوهش,دانلود پیشینه تحقیق, مبانی نظری و پیشینه تحقیق,

نمونه پیشینه تحقیق

پیشینه تحقیق, فصل دوم پایان نامه, نمونه پیشینه پژوهش,دانلود پیشینه تحقیق, مبانی نظری و پیشینه تحقیق,

چارچوب نظری و پیشینه پژوهش رفتار دینی والدین

دانلود چارچوب نظری و پیشینه پژوهش رفتار دینی والدین

  چارچوب نظری و پیشینه پژوهش رفتار دینی والدین
چارچوب نظری و پیشینه پژوهش رفتار دینی والدین

دانلود نمونه فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد علوم تربیتی با عنوان مبانی نظری و پیشینه تحقیق رفتار دینی والدین بصورت جامع و کامل برگرفته شده از پایان نامه کارشناسی ارشد با منابع بروز و جدید


مشخصات فایل
تعداد صفحات67
حجم175/334 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdocx

توضیحات کامل

دست یافتتن به ایمان دینی نوجوان را دررسیدن به آرامش روان که ازنیازها وضرورت های این دوران است کمک  می کند و اضطرابهای اورا فرومی نشاند. اساس تربیت دینی واخلاقی فرزند درخانواده ریخته میشود ازاین  رو  اولیاء گرامی اسلام به والدین توصیه کرده اند که فرزند را تحت مراقبت وکنترل تربیتی خود قرار دهند  پیش از آنکه گمراهان او را از مسیر مستقیم هدایت دورسازند. پدر و مادر نباید فرزندان خود را به  حال خود رها  کنند بلکه باید او را درمواجهه  با بحرانهای مختلف زندگی کمک کنند و زمینه رشد وتقویت  ایمان مذهبی را برایشان فراهم سازند.(یوسفیان ،1386: 51) چارچوب نظری و پیشینه پژوهش رفتار دینی والدین عنوان این پژوهش می باشد.

 

 

 

 


هرانسانی با فطرت خداپرستی متولد می شود وخداوند صفت خدا پرستی  را درذاتش قرارمی دهد وبا سرشتش می آمیزد. ازاین روهرکس به سراغ معبود می رود هرچند بسیاری درتطبیق مصداق دچاراشتباه می‌گردندخدای‌منان درمورد سرشت خداپرستی انسانها فرموده است : « فِطرَةَ اللهِ الَتی فَطَرالنّاسُ عَلَیها» فطرت خدایی است که مردمان را با آن آفریده است . (روم : 30) 

 

 

 

 


رسول اکرم (ص)می فرمایند: « کُلُّ مَولودُ یُولِدُ عَلی الفِطرَةِ حَتی یَکُونُ اَبَواهُ یُهَوِدّانِهِ وَیُنَصِّّرانِهِ » هرنوزادی برفطرت خداپرستی متولد می شود تا آنگاه که پدرومادرش او را یهودی یا مسیحی می‌سازند. پرورش این فطرت وسرشت پاک برعهده والدین است. والدین باید بربیدار سازی وجهت دهی وپرورش این ودیعه خدایی بکوشند وآنان را چنان راهنمایی کنند که تمام شئون زندگی خویش را برپایه تعالیم دینی  پی ریزی نمایندو با راهنمایی های سعادت بخش دینی را درتمام ابعاد زندگانی فردی و اجتماعی فرزندان وارد نمایند و« صراط مستقیم» را به آنان بشناسانند ودراین راه از آموزشهای عملی و تلقین وترغیب به تفکروتدبرکمک بگیرند وبدانند که بهره وری ازروشهای غیرمعقول وقهری باعث سرخوردگی فرزندان می شود.

 

 

 

 

 

 

 

 


فهرست مطالب
1-6- تعریف مفاهیم مطرح شده درسوالات تحقیق

تعریف نظری رفتار دینی

تعریف عملیاتی رفتار دینی

فصل دوم: پیشینه تحقیق
2-1-15- مفهوم دین
2-1-16- مفهوم تربیت
2-1-17- مفهوم تربیت دینی
2-1-18- ضرورت و اهمیت تربیت دینی
2-1-19- آغاز تربیت دبنی
2-1-20- اهداف تربیت دینی
2-1-21- روش آموختن دین به فرزند
2-1-22- مراحل پذیرش دین در فرزند    
2-1-23- ویژگیهای تربیت دینی
2-2- مروری بر تحقیقات مشابه
2-2-1- چکیده تحقیقات انجام شده در ایران
2-2-2- چکیده تحقیقات انجام شده در خارج ایران
منابع    

 
 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود"
✔️  دارای پشتیبانی 24 ساعته تلفنی و پیامکی و ایمیلی و تلگرامی 09214087336 ✔️  بهترین کیفیت در بین فروشگاه های فایل ✔️  دانلود سریع و مستقیم ✔️  دارای توضیحات مختصر قبل از خرید در صفحه محصول
 
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.